13.07.2016

Avansas Çoklu Kanal Ticareti Hybris B2B ve B2C ile Yönetecek

Avansas Çoklu Kanal Ticareti Hybris B2B ve B2C ile Yönetecek

Proje tamamlandığında B2B ve B2C kanallarında, en gelişmiş omni-channel ticaret altyapısı SAP Hybris ile bütüncül bir yönetim sağlanırken, müşterilere en hızlı ve kolay şekilde ürünler sunulacaktır. Arka planda SAP ile tam entegre sistem, ön planda üstün kullanıcı deneyimi sağlayan güçlü SAP Hybris yapısıyla Avansas, alanındaki lider konumunu güçlendirmiş olacaktır.

Bu vizyoner yaklaşım, Türkiye’de ilk kez bir kurumda B2B ve B2C projelerinde birlikte SAP Hybris konumlandırılmasını anlamına gelmektedir.

Avansas, KOBİ’lerin ve daha büyük yapıdaki kurumsal firmaların kırtasiyeden teknolojiye, gıdadan temizlik malzemelerine kadar tüm ihtiyaçlarını en uygun fiyat ve kaliteli binlerce ürün seçeneğiyle sunuyor.

Avansas online ofis alışveriş platformu müşterileri, şirketin stoğunda her zaman hazır olan binlerce çeşit ürünü güvenli bir şekilde avansas.com adresinden anında sipariş verip, ertesi iş günü kapısına kadar teslimat yapılmasının konforunu yaşıyor.

SAP ile tam entegre sistem, ön planda üstün kullanıcı deneyimi sağlayan güçlü hybris yapısıyla Avansas’ın alanındaki lider konumunu güçlendirmiş olacak.

SAP Gold Partner’ı olan Renova Consulting; kurumların dijital dönüşümünde güvenilir iş ortağı olarak Türkiye’de çok başarılı projelere imza atmıştır. Dijital ajans hizmetlerinden müşteri deneyimi yönetimine ve CRM uygulamalarına, kurumsal yönetim sistemlerinden eğitime ve dış kaynak hizmetlerine kadar yüzlerce kurumsal müşteriye uçtan uca katma değerli çözümler sunuyor.  Renova'nın müşterileri arasında THY, Ülker, Godiva, ING Bank, Novartis, Turkcell gibi global şirketler de bulunuyor.