24.03.2015

Bisküvi devi Biskot’a dev dönüşüm projesi

Bisküvi devi Biskot’a dev dönüşüm projesi

Geliştirdiği uçtan uca bilişim çözümleriyle kurumları dijital geleceğe hazırlayan Renova, bin 200’ün üzerinde ürün çeşitliliğine sahip olan Karaman'ın bisküvi devi Biskot'un teknoloji dönüşümünü tamamladı. Bisküvi, gofret, kek, çikolata, krem çikolata ve çikolata kaplamaları ürünleriyle Ülker, Halk ve Karsa markalarının yanı sıra özel etiket üretim yapan Türkiye'nin dev üreticisi Biskot için özel olarak geliştirilen dev proje 6 ayda hayata geçirildi.

Biskot’un Silivri ve Karaman’daki 4 ayrı fabrikasında Renova'nın deneyimli danışman ekibi tarafından uçtan uca tüm süreçlerin SAP’ye taşındığı proje kapsamında; Axata depo yönetim sistemi, kantar, el terminali, dokunmatik ekran, terazi gibi tüm mobil uygulama entegrasyonları hayata geçirildi. Proje dahilinde Biskot paydaşlarının şirket ile entegrasyonu sağlanarak satışların üretici mülkiyetinden satış şirketi tarafından yapılması da sağlandı.

Aralarında THY, Ülker, Godiva, ING Bank, Novartis ve Turkcell gibi global şirketlerin dijital dönüşümü için benzersiz projeler geliştiren Renova; Biskot için 180 günde hayata geçirdiği proje, şirketler arası satın alma ve satış süreçlerinin de anlık olarak takip edilebilme süreçlerini de kapsıyor.