09.10.2015

Durukan Şekerleme, iş süreçlerini kusursuzlaştırıp, karar süreçlerini hızlandırmak için SAP sistemini Renova ile yenileme kararı aldı.

Durukan Şekerleme, iş süreçlerini kusursuzlaştırıp, karar süreçlerini hızlandırmak için SAP sistemini Renova ile yenileme kararı aldı.

1976 yılından bu yana gıda sektöründe faaliyet gösteren, Rocco markası ile şekerleme alanında önemli bir yere sahip olan Durukan Şekerleme, SAP sistemini Renova'nın SAP Gıda Hızlı Uygulama Çözümü (RDS) ile uçtan uca yenileme kararı aldı.

Renova, sektör liderlerinin tercihi olmaya devam ediyor. Geliştirdiği uçtan uca bilişim çözümleriyle kurumları dijital geleceğe hazırlayan Renova, Durukan Şekerleme’nin de SAP altyapısını yenileyecek.

Renova'nın SAP Gıda sektörüne yönelik, onlarca projedeki tecrübesiyle geliştirilen Hızlı Uygulama Çözümü (RDS-Rapid Deployment Solution) ürünüyle proje 3 ay içinde tamamlandığında, Durukan Şekerleme tüm süreçlerini SAP üzerinden entegre olarak yönetebilecek, şeffaflık, verimlilik, raporlanabililirlik sağlayacak.  

Müşteri Yöneticisi Caner Kürklü: “Renova'nın kurumsal yapısı, güvenilirliği ve tecrübesi bu iş birliğinin temelini oluşturmuştur. Durukan Şekerleme’nin Renova ile çalışmayı seçmesinde, SAP çözümlerinde uzman olduğu sektörler için hazır uygulamalar geliştirerek hızlı ve maliyet açısından uygun projeler gerçekleştirmiş olmasının önemi büyüktür. İhracat ve yurt içi satışlarıyla prestijli bir kurum olan  Durukan Şekerleme ile yapacağımız bu proje, uygulama metodolojisi, süresi ve bütçesiyle ses getirecek bir çalışma olacaktır. 3 ayda bitirmeyi hedeflediğimiz projeyle SAP Türkiye Pazarı’nda bir başka ilki gerçekleştirmeyi hedefliyoruz.

Renova'nın geliştirdiği, başarısı kanıtlanmış Hızlı Uygulama Yöntemi ile projenin kısa sürede, düşük maliyetle ve başarılı şekilde tamamlanmasını sağlayacak ve bu sayede Durukan Şekerleme’nin SAP Projesindeki yatırım geri dönüşünü yükseltmesine yardımcı olacağız”