12.05.2016

En İyiler Renova'yla Çalışıyor

En İyiler Renova'yla Çalışıyor

Havacılık sektöründe Dünya’da ses getiren projelerden biri olan THY SAP projesinin, uygulama ve ilk destek sürecinin ardından yapılan ihale ile 3 yıl boyunca destek hizmeti Renova tarafından sağlanacaktır. Yapılan anlaşma ile Türk Hava Yolları’nda kullanılmakta olan çeşitli SAP uygulamalarının iş ihtiyaçları doğrultusunda geliştirilmesi ve bakımı için yazılım geliştirme, fonksiyonel ve teknik destek hizmeti sunulacaktır.

Bilişim sektöründeki 17 yıllık tecrübesi ile 2015 yılını 9’u full cycle 24 SAP projesi ile tamamlayan, %50 büyüyen Renova SAP ekibi, koşulsuz müşteri memnuniyeti ve 7*24 destek misyonu ile hizmet verdiği destek birimi ile Türk Hava Yolları’nın SAP süreçlerinde danışmanlığını üstlenecektir. Tecrübeli danışman kadromuz, SAP sisteminin sürdürülebilirliğini sağlarken, iyileştirme ve geliştirme gereken noktalarda uçtan uca çözüm sağlayacaktır.

Anlaşma ile Finansallar, Lojistik, Bütçe ve Kârlılık, İnsan Kaynakları, Teknoloji başlığındaki SAP desteği ve danışmanlığı konusunda iş ortaklığına varılmıştır.

Sivil Hava Taşımacılığı sektöründe Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin Bayrak Taşıyıcısı kimliğiyle; uçuş emniyeti, güvenilirliği, ürün yelpazesi, hizmet kalitesi ve rekabetçi konumu ile tercih edilen, Avrupa’nın önde gelen ve küresel ölçekte faal bir havayolu olma misyonu ile ülkemizin gurur kaynağı olan Türk Hava Yolları, teknoloji temelli büyüme stratejisi ile SAP merkezli bir yönetim bilişim sistemleri altyapısına sahiptir. Bu altyapının kesintisiz en verimli şekilde çalışması ve yeni inovasyonlarla sürekli gelişmesi, Renova'nın sorumluluğu altında olacaktır.