13.07.2018

Hayat Holding’in E-Ticaret Şirketi As Tüketim ile SAP ERP Projemiz Başladı

Hayat Holding’in E-Ticaret Şirketi As Tüketim ile SAP ERP Projemiz Başladı

Türkiye’nin önde gelen kurumlarından Hayat Holding’in E-Ticaret şirketi As Tüketim, SAP ERP Projesinde Renova Consulting’i tercih etti. Hayat Holding on üç ülkede, yirmi dokuz üretim tesisinde ileri teknolojilerle üretilen otuz dokuz markası ile Türkiye’nin yanı sıra, bölgesel ve küresel arenada farklı sektörlerde yüksek marka kalitesi ve dinamik yapısıyla hizmet sunmaktadır.

Proje kapsamında, Hayat Holding’in perakende süreçlerini, E-Ticaret şirketi olan As Tüketim üzerinden yürütebileceği ve sadece son tüketici temasına odaklanan bir sistem hedeflenmektedir. 2 Temmuz tarihinde Kick- off’u gerçekleştirilen projede uçtan uca uygulanacak ERP çözümlerinin 5 ayda canlıya alınması ile As Tüketim’in iş süreçlerinde katma değer sağlanacaktır. Projede mali muhasebe, maliyet muhasebesi, satın alma ve stok yönetimi, satış ve dağıtım, depo yönetimi modüllerinin uygulaması gerçekleştirilip gerekli entegrasyonlar tamamlanacaktır.

Renova Consulting olarak 60+ müşterimizde gerçekleştirdiğimiz başarılı projelerimiz, hızlı ve ödüllü uygulamalarımız, yetkin ekibimizle kurumların dijital dönüşümünde uzun vadeli iş ortağı olmaya devam ediyoruz.