04.11.2015

Önem Gıda, Un Üretim Yeri SAP Geçişini de Renova ile gerçekleştirme kararı aldı.

Önem Gıda, Un Üretim Yeri SAP Geçişini de Renova ile gerçekleştirme kararı aldı.

Renova tecrübeli danışman kadrosu, sağladığı koşulsuz müşteri memnuniyeti ve başarılı projeleri ile kurumlara uzun yıllardır hizmet vermeye devam ederken, hizmetlerini iş ortağı bakışı ile güvenle sunuyor.

Önem Gıda’nın SAP projesi 2014 yılında Türkiye’de gıda sektöründe en tecrübeli, en fazla proje gerçekleştirmiş SAP iş ortağı olan Renova tarafından gerçekleştirilmişti. Renova'nın “Dört Dörtlük SAP Projesi” olarak ifade ettiği bu proje, dört ayrı ürün grubunda,  dört ayda ve Topkapı, Ankara, Giresun ve Hendek’teki dört farklı lokasyonda eş zamanlı olarak hayata geçirilmişti.

Önem Gıda, geçtiğimiz yıl Renova ile SAP geçişini tamamladıktan sonra, mevcut operasyonlarını SAP ile verimli ve entegre olarak yönetmeye başlamıştı. Önem Gıda yeni projeyle, un üretimini de firma bünyesine katarak, SAP sisteminde uçtan uca entegre yapının içine dahil etme fırsatını yakalayacak. Bunların yanı sıra tekil sistemde tüm işlemler şeffaf, yönetilebilir ve raporlanabilir hale gelecek.

Geçtiğimiz yıl gerçekleştirilen Önem Gıda projesinde elde edilen başarı ve yeni projenin roll out yaklaşımı ile uygulanacak olması da Renova'nın sağladığı önemli fırsatlar olarak görülüyor. 2 ayda bitirilmesi hedeflenen projede Renova tarafından canlı geçiş sonrası 2 ay da canlı geçiş desteği de verilecek.