08.12.2015

Tüketici Ürünleri Hızlı Uygulama Çözümümüz SAP Store’da

Tüketici Ürünleri Hızlı Uygulama Çözümümüz SAP Store’da

Renova, ilklere imza atmaya devam ediyor. Türkiye’de Tüketici Ürünleri (Consumer Products) sektöründe en fazla proje tecrübesine sahip Renova'nın Hızlı Uygulama Çözümü (Rapid Deployment Solution), global akreditasyon alarak SAP Store’da yayınlandı. Aşağıdaki linkten inceleyebilirsiniz: 

300’ün üzerinde hazır sürecin bulunduğu, en iyi iş uygulamalarını içeren çözümümüz ile 3 ay içerisinde uçtan uca bir Kurumsal Kaynak Planlama (ERP) çözümüne sahip olabilirsiniz. Finansallar, Satın Alma ve Stok Yönetimi, Satış ve Dağıtım, Üretim Planlama, Kalite Yönetimi, Bakım Onarım gibi modüllerin tümünü içeren entegre çözümümüz; Tüketici Ürünleri sektöründe yer alan kurumlarını ihtiyaçlarını karşılarken, zaman ve maliyet tasarrufu sağlayıp proje risklerini minimize ediyor.

Renova, SAP’nin sektörel tecrübeler, proje sayısı, sertifikalı danışman kadrosu vb. bileşenleri inceleyerek sertifikalandırdığı Recognized Expertise’ı Türkiye’de ilk alan iş ortağı olmuştu. Sektörel uzmanlığını ürünleşme stratejisi ile taçlandıran Renova, SAP Store’da global piyasada yayınlanma hakkı kazanan Hızlı Uygulama Çözümümü ile pazarın alışkanlıklarını değiştirmeye devam ediyor.

Detaylı bilgi için bizimle hemen iletişime geçebilirsiniz.

iletisim@renovaconsulting.com.tr & 0216 977 70 70