03.03.2015

Bisküvinin Devi Biskot’a Dev Proje

Bisküvinin Devi Biskot’a Dev Proje

Ürün portföyünde bisküvi, gofret, kek, çikolata, krem çikolatave çikolata kaplamalı ürünler bulunan Biskot Bisküvi, Ülker, Halk ve Karsa markalarının yanı sıra özel etiket tabir edilen özel ürünler de üretmektedir.

Medyasoft, 1200 üzerindeki ürün çeşitliliğiyle Karaman’daki en büyük üreticilerden olan Biskot’ta, Projesi’ni 6 ay gibi kısa bir sürede Silivri ve Karaman olmak üzere iki farklı lokasyon ve 4 ayrı fabrikada gerçekleştirdi.

Medyasoft, deneyimli danışman ekibi ile Biskot’un uçtan uca tüm süreçlerini SAP’ye taşımanın yanı sıra Axata depo yönetim sistemi entegrasyonu, kantar entegrasyonu, el terminali , touch screen, terazi gibi tüm mobil uygulama entegrasyonlarını başarılı bir şekilde canlı kullanıma aldı.

Biskot için hem zaman hem de maliyet avantajı sağlayan bu proje Biskot iç iletişimi daha da arttırarak departmanlar arası sinerji oluşturdu. İş süreçlerinin dizaynı ile izlenebilir, ölçülebilir, hızlı ve kolay karar verilebilir bir yapı oluşturdu. Entegrasyonlar sayesinde konsolide edilmiş anlık verilere ulaşılabilirlik sağlandı.

Medyasoft tarafından proje dahilinde satış şirketlerinin Biskot ile entegrasyonu sağlanarak satışların üretici mülkiyetinden satış şirketi tarafından yapılması da sağlandı. Yine aynı sistemdeki şirketler arasında satın alma ve satış süreçleri, inter company, cross company süreçleri kurgulandı. Proje kapanış toplantısı 18 Şubat 2015 tarihinde Medyasoft ve Biskot proje ve üst yönetim katılımları ile yapıldı.

Kurumların dijital dönüşümünde güvenilir iş ortağı olarak Türkiye’de çok başarılı projelere imza atan Medyasoft, Dijital ajans hizmetlerinden müşteri deneyimi yönetimine ve CRM uygulamalarına, kurumsal yönetim sistemlerinden eğitime ve dış kaynak hizmetlerine kadar yüzlerce kurumsal müşteriye uçtan uca katma değerli çözümler sunmaktadır.

Medyasoft'un müşterileri arasında THY, Ülker, Godiva, ING Bank, Novartis, Turkcell gibi global şirketler de bulunmaktadır.