28.04.2015

Renova, yeni teknoloji ile Hero Baby’nin Türkiye’deki büyüme stratejisini destekleyecek

Renova, yeni teknoloji ile Hero Baby’nin Türkiye’deki büyüme stratejisini destekleyecek

Renova, sektör liderlerinin tercihi olmaya devam ediyor. Geliştirdiği uçtan uca bilişim çözümleriyle kurumları dijital geleceğe hazırlayan Renova, Avrupa'nın en büyük gıda üreticilerinden Hero’nun Türkiye’deki organizasyonu Hero Türkiye’nin SAP altyapısını yeniledi. Şirketin donanım ve yazılım altyapısını yeni bir platforma taşıyan Renova, 2.5 ay gibi kısa bir sürede üç projeyi birden tamamladı.

Tahıllı kaşık maması, kavanoz mamaları ve bebekler için meyve suları alanlarında üretim yapan Hero Türkiye’nin, artan veri hacminin getirdiği zorlukların üstesinden gelmesi, iş sürekliliğini en üst seviyeye çıkarması ve BT masraflarından tasarruf etmesi için kurgulanan projede, standardın dışında bir yöntem izlendi. Hero Türkiye’nin iş performansının yeni nesil BT alt yapısı ile güçlendirildiği yenilenme projesinde, sistemde duraksama yaşanmazken, veri tabanı SQL Server 2012'ye, işletim sistemi Windows 2012'ye, SAP versiyonu ERP EHP 7.0'a yükseltildi.

Şirketin sektördeki ürün çeşitliliği ve dinamizminin, yeni teknoloji alt yapısıyla artırıldığı projeler, eş zamanlı olarak yürütüldü. Modernize edilen sistemler sayesinde Hero Türkiye, kullandığı yazılımlardan daha yüksek verim alma şansı yakalarken, sistemlerini daha güvenli, esnek ve düşük maliyetli bir yapıda yönetme imkânına da kavuştu.